Hlavní obsah
Článek

Diane Keaton nikdy nepatřila mezi herečky, které udávaly směr v módě. Stejně tak se nikdy nesnažila působit sexy a obvykle na ni nečekaly role svůdnic. Osmašedesátiletá bývalá múza Woodyho Allena zkrátka dokázala během téměř půlstoletí u filmu zúročit převážně svůj komediální talent, a tak jí ani nelze vytýkat, že tu a tam udělá podobný přešlap jako třeba o víkendu, kdy si zajela do kalifornské čtvrti Pacific Palisades, kde navštívila kamarádku.

Svůj nadhled nedokázala pouze tentokrát, když si přes bílý svetr natáhla podivně vzorovaný kabátek, který opásala a zkombinovala s krátkými pruhovanými kalhotami i šálou, a to celé završila kloboučkem a bílými ponožkami v mokasínech bez tkaniček, ale také během nedávného rozhovoru s Ellen DeGeneres v její televizní show.

„Rozhodla jsem se mít svůj životní cíl. Ráda bych se stala ženou, která ve filmech políbila nejvíc mužů. Myslím, že tak padesát je moje meta, takže už nemám moc času nazbyt,“ vtipkovala Keaton v narážce na proslulý seznam slavných milenců Lindsay Lohan.

Dosud prý herečka políbila osmnáct herců včetně Morgana Freemana, Toma Cruise, Al Pacina či Jacka Nicholsona. Přidat by k nim prý chtěla například Bradleyho Coopera, Ryana Goslinga nebo Adama Levina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám