Hlavní obsah
Článek

Zlatou palmu si letos z Cannes odvezlo více než tříhodinové turecké drama Zimní spánek, které si nejspíš kromě festivalové poroty moc nadšených diváků nezíská. Filmy ale naštěstí nejsou jedinou zdejší podívanou.

Francouzské letovisko u příležitosti filmového festivalu každoročně vyhledávají nejkrásnější ženy světa, které díky příznivému podnebí volí odvážné outfity. Zdejší společenské akce jsou tak občas díky atraktivním hostům sledovanější než projekce soutěžních filmů.

Cannes už zdaleka nepatří jen lidem z filmového průmyslu, ale zdejší večírky stále častěji vyhledávají modelky, které by se rády objevily na filmovém plátně. Konkurence je zde ovšem silná a dámy, které neumějí dostatečně prodat své ženské přednosti, jsou nemilosrdně přehlíženy.

Na letošním ročníku nebyla o plné dekolty nouze, a pozornosti se tak dočkala i česká modelka Petra Němcová. K její slavnější kolegyni Alessandře Ambrosio byla příroda podstatně skromnější, ale brazilská kráska umí svůj hrudník vylepšit vhodným outfitem. Nezklamala ani australská popová diva Kylie Minogue, která letos v Cannes ukázala i kalhotky. To nejlepší z letošního ročníku najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám