Hlavní obsah
Článek

Od tragické smrti Ivety Bartošové už uběhl téměř měsíc, ale zpěvačka je stále v paměti příznivců, kteří z jejího domova udělali pietní místo.

Zítra tomu budou přesně čtyři týdny, co Českem otřásla zpráva o sebevraždě zpěvačky, jejíž příběh skončil pod koly vlaku. Nyní už ostatky Ivety Bartošové spočívají v urně, s níž vdovec po známé zpěvačce ochotně pózuje. Josef Rychtář odmítá pro tuto relikvii najít místo posledního odpočinku, a tak pro fanoušky stále neexistuje důstojný způsob, jak uctít památku svého hudebního idolu.

Ulice v Uhříněvsi, kde Bartošová prožila poslední léta svého života včetně velkých traumat, tak stále připomíná hřbitov. Smuteční výzdoba nezmizela ani po zpěvaččině podivném pohřbu, jehož se mohl zúčastnit jen Rychtář se svými příbuznými, a zdá se, že Uhříněves se nálepky slzavého údolí jen tak nezbaví. Vdovec tak denně prochází kolem dalších svíček a květin, které mu neustále připomínají vyhaslý život Ivety Bartošové.

Poutním místem se stal i železniční přejezd, poblíž něhož zpěvačka dobrovolně ukončila svůj život. I zde je k vidění výzdoba připomínající nešťastnou událost z 29. dubna letošního roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám