Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) a Kanye West (46) dokonale převezli novináře, když naoko připravovali svatbu ve Francii, a nakonec si v sobotu řekli své ‚ano‘ v italské Florencii. Je s podivem, že se nejen rodině, ale i zhruba šesti stům pozvaným hostům podařilo tuto informaci udržet v tajnosti. Ve Versailles přitom probíhala o den dříve ještě večeře a rozlučka se svobodou, a tak nikdo neměl důvod pochybovat, že k obřadu skutečně dojde na nedalekém zámku.

Dvojice přezdívaná Kimye má za sebou třídenní veselí, které hosté popisují jako nezapomenutelné. Doprovázela je však přísná bezpečnostní opatření a svatebčané byli dokonce na pevnosti Forte di Belvedere požádáni o vydání svých mobilních telefonů, aby nedošlo k žádným foto ani video záznamům. Vzhledem k tomu, že se dosud neobjevily ani žádné paparazzi fotky, se dá očekávat, že Kim s Kanyem prodali exkluzivně snímky některému z časopisů.

Zvědavé fanoušky ale slavný pár, který společně vychovává roční dceru North West, ukonejšil alespoň několika fotografiemi na sociálních sítích pořízených v průběhu víkendu. A tady jsou ty nejlepší...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám