Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka režiséra Jiřího Menzela Olga se poprvé v životě nechala tetovat. A světe, div se, tetování nemá nikde po těle, ale rovnou v obličeji. "Na doporučení kamarádky, kterou jsem potkala v Asii, jsem si nechala vytetovat obočí. Všechno mi rychle roste, vlasy i obočí. To si neumím dobře vytrhat, tak jsem si nechala obočí podstínovat," řekla Super.cz Olga Menzelová (46).

"Mám první tetování, ale nikdo ho nevidí. A je, myslím, taky poslední. Trošku to bolelo, když se to hojilo, ale šlo to, stálo to za to," usmívá se sexy Olga.

Sama ještě na obličeji nemá jiný zákrok. Plastikám se zatím vyhýbá, ale do budoucna se jim nebrání. "Plastiky jsou úžasná věc. Pokud to zvedne sebevědomí, ušetří čas, podporuju to," upřesnila Olga na otevření kliniky ve Slovanském domě.

A jak o sebe krásná Menzelová pečuje? "Kdysi na gymplu mi známá řekla, že je dobré se odličovat. Když jsme chodili na tahy, tak odlíčení bylo to poslední, co mě zajímalo, ale od té doby na to dbám. Snažím se dobře jíst, to docela zvládám jako bývalá atletka. Cvičím jógu, chodím běhat, sportu se věnuju. Pomáhá to tělu i hlavě. A důležitý je spánek. Ten je možná skoro nejdůležitější," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám