Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslulý kuchař Zdeněk Pohlreich (67) ukázal svého šestnáctiletého syna Honzu. Sympatický fešák překvapivě půjde v otcových stopách. Půjde studovat na cukráře. "Po prázdninách začíná. Jestli bude cukrář, jako jsem já, tak to bude průser. Snad mu to půjde. On bude ale šikovnej," řekl Super.cz Pohlreich

"Hodně jsme to řešili. S tím jménem, kdyby šel do kuchyně, možná by to neměl tak jednoduché. Usoudili jsme, že cukrářů je strašně málo a mám i pocit, že mu to bude víc sedět. Proto jsme se tak rozhodli," upřesnil majitel tří uznávaných restaurací.

Super.cz zpovídal také jeho syna, který poprvé promluvil o svém otci. Jaké je žít se jménem Pohlreich? "Začátek byl těžký, kamarádi si časem ale zvykli. Pro mě to bylo úplně normální," říká a dodává, že jeho otec je v reálném životě úplně jiný než v tom televizním.

"Trošku hraje, v soukromí je hodnej, všímavej člověk. V televizi přehrává. Táta je takhle úspěšný, já mu to přeju," přiznává Honza Pohlreich, který v září nastupuje na hotelovou školu v Praze, kde bude studovat na cukráře.

"Pak se nechám zaměstnat u táty. Ten má dobré restaurace, tak kam bych chodil jinam. Když se budu snažit, tak to jednou snad budu moct přebrat. Nemůže to dát samozřejmě člověku, kterému to nepůjde, musím být dobrej. Nebo tomu můžu šéfovat a vařit bude někdo jiný," dodal se smíchem Pohlreich mladší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám