Hlavní obsah
Článek

Návrhářka Beata Rajská se co nevidět stane babičkou. Syn Hynek a snacha Lucie se už za měsíc postarají o jejího prvního vnoučka.

„Bude to pro mě změna. Budu ale výchovná babička. Nemám ráda rozjívené děti, které skáčou lidem po hlavě," říká Beata a jedním dechem dodává: „Mám díky svému povolání jednu výhodu. Když se děti nudí a předvádí, tak beru do ruky papír a pastelky a kreslím s nimi princezny."

Designérka, která často obléká vítězky soutěží krásy, nepřestává být věrná své profesi ani v této situaci, a tak si vzala za svůj výběr správného kočárku. „Původně jsem se šla podívat někdy v březnu na již předvybraný model v šedé barvě. Ti, kteří mě lépe znají, se nebudou divit, že moje děti dostaly příkaz, že kočárek mi musí ladit k outfitům," nechala se slyšet Beata, která nakonec volbu zcela změnila. „Během mé návštěvy obchodu měla paní majitelka zrovna na obrazovce připravovaný model inspirovaný Andym Warholem, který mě nadchnul. Kočárek se skutečně objednával. Je pravda, že budu muset trochu víc uvažovat o outfitech pro sebe na procházky s kočárkem, ale věřím, že to zvládnu," směje se Beata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám