Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co po osmnácti letech vyšel Ivan Jonák z vězení, se z něj stal vítaný host večírků. Muž, který byl svého času větší pařmen než Agáta Hanychová, Míša Štoudková a Julča z metra dohromady, dostává opět pozvánky na společenské akce. Naposledy se Jonák zúčastnil párty v klubu u pražského Vyšehradu, kam dorazil v doprovodu svého syna Adama (20).

Už je sice jen stínem toho divokého majitele Discolandu Sylvie, ale to neznamená, že si neumí užívat života. Během pobytu za mřížemi mu dámská společnost očividně chyběla, takže teď si ji vynahrazuje plnými doušky. A že se bylo na co dívat, akci si nenechala ujít ani herečka Barbora Mottlová (37), modelka Martina Dvořáková nebo Taťána Makarenko (34), která dorazila v doprovodu finalistky Miss Zuzany Juračkové.

Někdejší obávaný pražský boss dokázal, že i když si v cele kontaktu s ženami zřejmě příliš neužil, přesto stále ví, jak na to. „Holky jsou pořád stejné. I když je pravda, že dnes mi přijdou možná ještě o něco hezčí,“ usmíval se Jonák. Na párty vydržel až do rána a jak potvrdil, nebyla to zdaleka jeho poslední velká akce.

Reklama

Další články

Načítám