Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera herců Davida Prachaře a Dany Batulkové sice před měsícem oslavila dvacáté narozeniny, ve svém věku ale stále bydlí v domku své maminky. Je to ještě normální?

„Máma by byla nejradši, kdybych nikdy neodešla z domu, tak už mi plánuje, že si na zahradě postavím svůj baráček," prozradila nám Mariana. Batulková potvrdila, že ji blízkost dcery stále velmi těší. „Jsem ráda, že mám dceru stále při sobě. Máme v pohodě vztah."

Marianě dělá občas problémy dojíždět z Prahy do domečku za Prahou, zejména když večer míří z nějakého večírku. „Když večer někam chodím, tak si říkám, že by nebylo špatné mít nějaký byt v Praze," říká Mariánka.

Začínající herečka, která se objevila v seriálech Horákovi, Trapasy nebo Comeback, ještě stále studuje, a přestože občas sní o vlastním bytě, tak ke stěhování do podnájmu jen tak nedojde. „Máme velkou zahradu a pejsky, tak se mi tam líbí," chválí si Mariana bydlení ve vkusně zrekonstruované usedlosti. „Je mi dvacet a ještě pár let bych u maminky mohla zůstat,“ míní.

Vztah matky s dcerou by se dal uvést jako příklad v příručce o správném rodičovství. Mariana a Dana spolu pravidelně jezdí na zimní i letní dovolenou, vyráží na nákupy a společně vyrazily také na kosmetické ošetření přírodní kosmetikou, kde jsme je právě vyzpovídali.

Reklama

Další články

Načítám