Hlavní obsah
Článek

Těhotná modelka Lucie Hadašová (37) prozradila něco málo o svém požehnaném stavu. Na otevření největší prodejny hodinek ve střední Evropě vyrazila v kraťoučkých minišortkách, které odhalily její dokonalé štíhlé nožky. I když už je v pátém měsíci těhotenství, vůbec nepřibrala.

"Zatím jsem přibrala jen kilo. V prvním těhotenství to bylo 18 kilogramů a všechny maminky mě straší, že při druhém to je ještě horší. Hlavně v oblasti bříška. To se ale nedá ovlivnit. Hlavně ty chutě," řekla Super.cz Hadašová, která v prvních měsících neměla problémy ani s nevolnostmi.

"Žádné nevolnosti mě nepostihly, ty jsem neměla ani při prvním těhotenství. Chutě mám ale hrozně, hlavně na tatarák, sushi, na jídla, která by těhotné ženy jíst neměly. I s Deniskou jsem to absolvovala, nebyl problém. Dávám si pozor, kde to jím," upřesnila Hadašová.

Pohlaví druhého potomka si prý s manželem, hokejistou Jardou Bednářem, nenechají říct dopředu. "Nechceme to vědět. U Denisky jsme si to říct nechali, na první dítě se člověk hrozně těší, byla jsem nažhavená kupovat oblečení, kočárek. Teď, když to bude holka, tak všechno mám, a když to bude kluk, tak něco pořídím," dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám