Hlavní obsah
Článek

Náhlý příchod letních teplot vás překvapil nepřipravené? V noci je vám horko, bez přikrývky neusnete, ale vaše povlečení je příliš teplé? Máme pro vás skvělé řešení. A jako bonus získá vaše ložnice svěží atmosféru.

Bavlněný satén: To pravé pro každé roční období

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z bavlněného saténu si okamžitě zamilujete. Je vyrobeno ze 100% bavlny, ale díky speciální úpravě se pyšní vynikajícími termoregulačními vlastnostmi a lesklým saténovým vzhledem. V zimě hřeje a v létě krásně chladí, na dotek je jemné a vůbec neklouže! Objevte luxusní kouzlo bavlněného saténu a dejte sbohem propoceným nocím i nudné ložnici! Povlečení z tohoto materiálu totiž pořídíte v okouzlujících designech!

Svěží vánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z bavlněného saténu Peace potěší každého, kdo miluje svěží a přírodní vzory. Zajímavá kombinace geometrických tvarů a motivu bambusu se bude krásně vyjímat v každém moderním interiéru. Díky oboustrannému motivu můžete změnit vzhled své ložnice podle nálady. Bílo-zelená kombinace bude vaší ložnici slušet – přesvědčte se!

Africká divočina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete vnést do své ložnice nádech exotiky? Vyzkoušejte povlečení z bavlněného saténu Ruby. Kombinace hnědých odstínů a motivů srsti afrických zvířat vás okamžitě přenese na sluncem zalité africké safari. Nebojte se vyzkoušet něco nového a dopřejte si luxus!

Květinová romantika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na povlečení s květinami? Vyzkoušejte netradiční lilie! Vsaďte na romantické povlečen Verra - fialové lilie na bílém podkladě působí luxusně a vnesou do vaší ložnice svěží atmosféru. Podlehněte hebkosti bavlněného saténu!

Oblíbená geometrie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Geometrické tvary podtrhnou krásu každého interiéru. Trendy povlečení Spektrum v odstínech hnědé patří dlouhodobě k těm nejoblíbenějším kouskům. Harmonicky sladěné odstíny, jemný bavlněný satén a luxusní vzhled si zamilujete také! Díky oboustrannému vzoru může být vaše ložnice každý den jiná.

Další články

Načítám