Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se potkáváme s moderátorkou Emmou Smetanou na společenských akcích, jen málokdy ji vidíme, že by měla v ruce skleničku. Tentokrát udělala výjimku, ovšem vysvětlila nám, jak to všeobecně s pitím má.

"Doktoři by mě určitě nepochválili, ale mám zřejmě nějakou fyzickou vadu, protože nikdy nemám žízeň a do pití čehokoliv se musím v podstatě nutit. Snad kromě rajčatové šťávy," překvapila nás Emma. A jak to má tedy s alkoholem?

"Dneska pít budu, opravdu by se to nehodilo, když mne pozvali na degustaci vín s věhlasným francouzským sommelierem. Ovšem nikoli jako velkou znalkyni, ale protože mluvím dobře francouzsky a ráda si užiji konverzaci. Už jsem se s ním setkala a řekli jsme si, že se víc zapovídáme, právě až si dám jednu nebo dvě skleničky," pokračovala Emma.

"Zdědila jsem ovšem po mamince i tatínkovi nulovou toleranci k alkoholu, takže si dám dvě deci a budu namol, je hrozně levné mne opít," smála se.

A vlastně stačila už jedna nedopitá sklenička, protože na večírku v muzeu voskových figurín nám Emma řekla, že její maminka je dvojnicí herečky Meryl Streep a její figurínu oslovovala mami.

Reklama

Další články

Načítám