Hlavní obsah
Článek

Televizní nabídka se ještě letos rozroste o nový vztahový seriál. Prima tentokrát sází na neokoukané tváře, a na obrazovce se tak objeví Hana Gregorová (61), která dosud působila spíše na rodném Slovensku.

Seriál se všeříkajícím názvem Svatby v Benátkách se bude točit kolem partnerských vztahů a manželství. Děj se ovšem nebude odehrávat v Itálii, ale v Benátkách nad Jizerou, kde se dočkáme typických postaviček z českého maloměsta.

Gregorová si zahraje Libuši, matku podnikatelky Olgy, která organizuje svatby druhým, ale ve vlastním životě má zmatek. Postava v podání Petry Hřebíčkové marně hledá tátu pro svá dvojčata a udržuje neperspektivní vztah se ženatým mužem. Libuše to nemá jednoduché ani se synem Aloisem, který se topí v dluzích.

„Libuše sice na život na vesnici někdy trochu nadává, ale vlastně má zdejší lidi ráda a ještě raději je občas provokuje. Není žádná snobka, spíš tak trochu pozérka. Jako milovnice divadla ze sebe občas dělá chytrou a ráda si drží svou úroveň, zásadně chodí upravená a nalíčená a užívá si, jak po ní chlapi koukají. Na druhou stranu pomáhá dceři s dvojčaty a je to právě Libuše, kdo rodinu drží pohromadě,“ říká o své postavě Hana Gregorová, která před dvěma lety pochovala manžela Radoslava Brzobohatého.

Diváci se dále mohou těšit na Ladislava Potměšila, Alenu Vránovou, Alici Bendovou, Filipa Blažka či Martina Krause. Prima dosud nepotvrdila, kdy seriál nasadí, ale dá se očekávat, že konkurenční Ordinaci a Doktorům z Počátků přibude silná konkurence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám