Hlavní obsah
Článek

Míša Maurerová musí mít hodně štěstí ve hře, to v lásce ji totiž dost míjí. Loni se za poměrně dramatických okolností rozváděla s otcem svých dvojčátek Milanem Kožíškem. Nyní vyšlo najevo, že je u konce také její vztah se zámožným podnikatelem Tomášem Vondráčkem (38), se kterým chodila půl roku.

Maurerová se Super.cz svěřila, že k rozchodu s majitelem reklamní agentury došlo bez dramat na základě společné domluvy. „Nikdo mě neodkopl a neděl se ani žádný bouřlivý, dramatický rozchod,“ řekla nám Míša Maurerová a jedním dechem dodala: „Prostě jsem se rozhodla, že budu chvíli sama. Mám pocit, že když budu nějaký čas single, tak jenom tak budu moct být dobrou partnerkou pro nějakého muže v budoucnu,“ popsala nám svůj aktuální stav Míša.

„To hlavní, na co se teď soustředím, je, abych byla hlavně dobrou maminkou pro mé děti,“ řekla herečka, která má dvojčata Josefa a Magdalenu.

Herečka, která dostává stále více prostoru v seriálu První republika, už je poměrně unavená tím, jak je veřejně rozebírán její osobní život. „Myslím, že bych si už taky zasloužila po tom všem trošku klidu,“ krčí rameny Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám