Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a příležitostná herečka Kendra Wilkinson s manželem Hankem Baskettem se dočkali. Radovat se mohou z druhého potomka, kterého Kendra před pár dny přivedla na svět v losangeleské nemocnici Cedars-Sinai. Dcerku podle serveru TMZ rodiče pojmenovali Alijah Mary Baskett. Nechali se tak zcela inspirovat biblickými postavami.

Jméno Alijah neboli Elijáš znamená ‚Bůh můj je Hospodin‘ a i v angličtině se obvykle dává spíš novorozeným chlapcům. V knize knih je jeho nositelem prorok ze Starého zákona, který je považován za největšího z proroků a církví je uctíván jako svatý. Rovněž Mary je biblického původu.

Osmadvacetiletá maminka, která s hráčem amerického fotbalu Baskettem vychovává již čtyřletého syna Hanka, proslula před lety jako dívka ze stránek časopisu Playboy a jako součást televizního pořadu The Girls Next Door, kde spolu s Holly Madison a Bridget Marquardt obývaly rezidenci zakladatele zmiňovaného časopisu Hugha Hefnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám