Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2002 se stala Miss ČR a vypadala jako holka od vedle - s plochým hrudníčkem, vlasy, které nepoznamenala barva, a navíc se zlomenou rukou, kterou okamžitě zaujala, stejně jako prořízlými ústy.

Po vítězství v soutěži byla Kateřina Průšová (40) součástí snad všech večírků a jednou z nekorunovaných královen nočních klubů. Svůj vzhled postupně vylepšovala. Nechala si vytvořit z jedniček pomocí silikonů trojky, opravit nos a prý i odsát nadbytečný tuk nad koleny. Vdala se a rozvedla.

S bujarým životem je ale už dávno konec. Když Katka slavila spolu se svým manažerem třicetiny, prozradila, čemu se nyní věnuje. Modeling už spíše organizuje nebo moderuje. Kromě toho prezentuje na základních školách na Českolipsku zdravý životní styl.

"Jde o projekt pod názvem Společně a zdravě. Je to vlastně série interaktivních přednášek na téma bulimie, anorexie, zdravá strava, piercing, nezdravá strava, sport nebo tetování," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám