Hlavní obsah
Článek

Kazma to má na Stream.cz nahnuté. Divákům se nelíbí, jak poslední dobou ve One Man Show vypadá, a tak dostal od svého šéfa nůž na krk. Buď se dostane do formy a uběhne v červnu půlmaraton, anebo na internetové televizi končí.

Populární pořad Stream.cz One Man Show nemá takové odezvy jako dřív. Diváci si stěžují na to, že o sebe Kazma nedbá a nedá se na něj koukat. Šéfovi společnosti Seznam.cz Pavlu Zimovi došla trpělivost a pozval si tento týden známého moderátora na kobereček. „Víš, co ti píšou lidi do komentářů? Že seš ovarová hlava,“ vyslechl si Kazma.

Moderátor dostal podmínku - buď uběhne 21. června půlmaraton v Olomouci, anebo na Stream.cz definitivně končí. „Půlmaraton? To mi nemůžeš udělat. Dvacet jedna kilometrů jsem v životě ani nešel pešky. Ani nejel autobusem...,“ reagoval na slova svého šéfa Kazma.

Sázka o Kazmův osud je ale uzavřena, a tak se populární tvář internetové televize rozhodla požádat o pomoc svého kolegu „Jacoba“. Jakub Bína už dokázal v pořadu Zpátky na vrchol spoustu zázraků, a tak je jistá šance, že zvládne připravit Kazmu na nejprestižnější běh pro amatéry tak, aby jej dal v časovém limitu.

Jak se vyvíjí Kazmův osud pod nekompromisním vedením Jacoba, můžete ode dneška sledovat na Stream.cz díky pořadu Kazma to nedá. Hned v prvním díle uvidíte, že to vážně spíš nedá, než dá, a pochybnosti má i jeho trenér: „Na první trénink nedorazil, tak jsme si pro něj jeli domů. Vypadalo to tam jako po hodně intenzivním večírku ve stylu sex, drogy a rock’n’roll. Sám jsem zvědavý, co s tímhle materiálem dokážu během jednoho měsíce udělat. Nejvíc bude záležet na jeho přístupu, uzavřel Jacob.“

Reklama

Další články

Načítám