Hlavní obsah
Článek

Silikonové pětky Evě Feuereislové (24) slibně rozjíždějí kariéru, ale teď na vlastní kůži pocítila i jejich nevýhody. Při potápění se totiž její implantáty ukázaly jako velká překážka.

Vylepšené tělo už Eva ochotně ukázala v krajkách, ale teď postoupila na další úroveň odhalování. Při focení ve vodní nádrži sundala nejen podprsenku, ale i kalhotky, a předvedla se tak v celé své kráse jako kombinace mořské panny a silikonové plavčice Pamely Anderson z Pobřežní hlídky.

S nabídkou na podvodní akty účastnice VyVolených ani chvíli neváhala. Po dietě a zásahu plastických chirurgů je na své křivky hrdá a potápění pro ni bylo velkou výzvou. „Focení v akváriu do projektu Mermaids mi přišlo hodně zajímavé, takže jsem do toho šla. Výsledné fotografie vypadají opravdu extravagantně, některé dokonce jako olejomalba,“ tvrdí Eva o svých aktech.

Nové vnady ale Eva ještě ve vodě nevyzkoušela, a tak se dočkala nemilého překvapení. Její silikony se totiž chovaly jako záchranné bójky. „Asistenti mě museli pod vodu potápět násadou od koštěte, jelikož moje pětky pod vodu vůbec nechtěly,“ podělila se s námi Feuereislová o historku ze zákulisí focení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám