Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Bořek Slezáček (56) je skoro k nepoznání. Za několik měsíců, co jsme ho neviděli, zhubnul neuvěřitelných dvacet kilo. Skoro jsme se báli, jestli neonemocněl. "Je fakt, že jsem začal hubnout úmyslně kvůli roli v německém seriálu, ale teď už to jde samo dál, aniž bych chtěl," svěřil Bořek.

"Začal jsem pořádně sportovat, což jsem předtím trochu flákal. Jezdím na kole, chodím běhat a hodně pohybu mám i se svými dvěma syny, kterým jsem konečně přestal po večerech ujídat ze zásoby čokolády. Byl jsem schopný večer u televize spořádat dvě najednou," přiznal.

"Snažím se hlídat si jídlo, jíst každé tři hodiny, a necpat se hlavně na noc. A taky jsem na jistou dobu úplně odboural alkohol," vypočítal Bořek, jemuž se ručička váhy posunula ze sta a něco kilogramů pod devadesátku.

"Teď bych ale naopak potřeboval trošku přibrat, tak se cpu. Mám totiž točit videoklip a nerad bych v něm vypadal jako z Dachau," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám