Hlavní obsah
Článek

Modelka Alena Šeredová (46) se k rozpadu manželství s italským gólmanem Gigim Buffonem zatím vůbec nevyjadřovala. Hradbu mlčení u ostře sledovaného páru před pár dny prolomil Gigi, když své manželce vysekl poklonu, jak celou choulostivou záležitost ohledně rozvodu zvládá a upřednostňuje rodinu před vlastním egem.

Šeredová se přitom musela cítit dost poníženě, když italský bulvár zveřejnil fotku Gigiho, jak si vede na hotel svou milenku, italskou moderátorku Ilarii D´Amico. Svou bolest ale nedávala najevo a společně s dětmi dokonce navštívila poslední ligový zápas manželova Juventusu.

Ihned poté, co se rozvod prominentního páru naplno provalil, zahltily Aleninu sociální síť desítky povzbudivých vzkazů. A právě na ně česká kráska poprvé zareagovala.

„Jsem velmi dojatá a vděčná za vaši podporu! Objímám vás všechny - jednoho po druhém,“ napsala pod záplavu vzkazů modelka, která momentálně neprožívá zrovna nejšťastnější chvilky. První kolo rozvodového stání naštěstí proběhlo bez zbytečného humbuku, kterému se oba manželé snaží vyhnout, protože nechtějí, aby trpěli synové Louis Thomas (6) a David Lee (4). Gigi dokonce pozval Šeredovou na fotbalové mistrovství světa v Brazílii, kam už brzy odletí s italskou reprezentací.

Reklama

Další články

Načítám