Hlavní obsah
Článek

Mysleli jsme si všelicos, ale údajně pravý důvod toho, proč vznikla fotografie Josefa Rychtáře (65), jak se mazlí s urnou své zesnulé manželky Ivety Bartošové (†48), by nás ani ve snu nenapadl. Neuvěříte, jak dvorní fotograf vdovce vysvětlil, proč říčanského bezpečáka nafotil v tak divné situaci, která rozhodně na veřejnost nepatří!

Dalo se čekat, že by mohlo jít o to, aby si oba pánové vydělali na nějaký ten karton piva a cigárka, a tak prodali snímky agentuře, která je nabídla ostatním periodikům.

Podle dvorního fotografa je ale vše jinak. „On to Pepa myslel dobře. Fakt měl ušlechtilou myšlenku. S tou urnou se vyfotil proto, aby bylo vidět, že už pro ni má doma vytvořené místo, kde má spočinout. A dělal to jen kvůli tomu, aby bylo jeho exmanželce jasné, že Ivetu jí fakt nechce strčit do hrobu její rodiny,“ prozradil prý fotograf svým kamarádům.

Jestli je to pravda, ukazuje to na dost pomalé myšlenkové pochody vdovce, když si nespočítal, že po zveřejnění takových fotek bude pro národ ještě větší hyenou parazitující na smrti kdysi oblíbené zpěvačky. A i kdyby tomu tak bylo, proč to neudělal nezištně a zadarmo, nýbrž za pořádný balík peněz? Josef Rychtář je asi opravdu hodně, ale hodně zvláštní tvor…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám