Hlavní obsah
Článek

Osmnáct let strávil za katrem za objednávku nájemné vraždy své manželky. Přesto se nyní stává hvězdou pražských večírků a ten, který ho pro svou akci uloví, má o zábavu postaráno. Ivan Jonák se hned po vysvléknutí vězeňských tepláků vrhl do víru společenského dění. A nestačí ani na nápory žen, které jeho nálepka vraha fascinuje!

„Ony se kolem mě točily už předtím. Asi mám nějaké charizma. Ale divím se jim, co na mně vidí,“ řekl Super.cz polichoceně Jonák. Na párty po premiéře filmu Bony a klid 2 se kolem něj rojilo hned několik okouzlených dam.

„Vidlemi je zase nepřehrabuju. Já jsem romantik,“ tvrdí. Že by tehdejšího majitele nejvyhlášenější diskotéky v zemi, který kdysi všechny rád oslňoval svým luxusem a obklopoval se i luxusními ženami, vězení změnilo?

Jestli je pro ženy atraktivní, nepřekvapí ani trochu morbidní zájem, jejž o něj projevují majitelé různých firem. I našemu kameramanovi se stalo, že ho jeden z Jonákových přítelíčků prosil, ať bývalého vězně natočí před jakýmsi reklamním poutačem. A na akci navíc dorazil hned se dvěma svými právníky. Všichni z něj zkrátka asi chtějí mít prospěch ve formě zviditelnění se po jeho boku.

„Vlastně pořád takové nabídky dostávám. Ale nic nepotřebuju. Peněz je dost, i když vlastně není,“ dodal a pak se pochlubil, že ani prsty na rukou už nezdobí žádné drahé šperky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám