Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vyhlíželi jste léto s nedočkavostí a čekání na něj vám přišlo nekonečné? Nyní je konečně tady a my pro vás máme modely, ve kterých letos v horkých letních dnech zabodujete. Módním trendům budou vévodit etnické potisky, zářivé barvy a dlouhé sukně. Nadále uděláte jedině dobře, sáhnete-li po oblíbené krajce.

Objevte kouzlo jednoduchosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednobarevné modely mají několik výhod. Například je bez problému sladíte s různými doplňky a v neposlední řadě dají prostor pro vyniknutí vaší přirozené krásy. Touto předností se pyšní i červený top z žerzejového materiálu, který můžete zkombinovat s čímkoliv od elegantních legín po sportovnější šortky. Pohodlný top je pro vás připaven hned v několika barevných variantách (v balení naleznete vždy dva různě barevné kusy).

Ať žijí etnické vzory!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žhavou novinku letošní sezóny představují etno potisky, které evokují nespoutanost a svobodomyslnost dávných kultur. V kombinaci s černobílou klasikou, stálici ve světě módy, je tento trend zkrátka jedinečný. Máte-li v oblibě délku kalhot capri, seznamte se s tímto šmrncovním kouskem, ve kterém se snoubí všechny výše uvedené módní prvky. Kromě jejich stylovosti oceníte rovněž příjemný bavlněný materiál, díky němuž můžete v kalhotách pohodlně trávit dlouhé letní dny.

Pestré barvy a vzory? Ano - stačí se nebát!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Být odvážný se někdy vyplácí a u této pestrobarevné tuniky to platí dvojnásob. Vzbudíte-li se ráno bez nálady, stačí se obléknout do tohoto skvostně propracovaného modelu. Rozzáříte tak nejenom sebe, ale i své okolí. Díky výstřihu do V, jež je ozdoben nespočtem kouzelných korálků a flitrů, vám odpadá práce s laděním doplňků. Stačí obléknout jednobarevné kalhoty a můžete vyrazit rozdávat radost kolem.

Maxi sukně – maxi úspěch

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Palec nahoru nezískávají od módní policie pouze minisukně a ultrakrátké šortky. Zelenou dostaly i sukně a šaty tzv. maxi délky ke kotníkům. Tento fakt dozajista ocení všechny ženy, které by rády zamaskovaly drobné nedostatky, které případně shledávají na svých nohách. Skvělou volbou na léto může být béžová sukně z lehoučkého tkaného materiálu, jejíž splývavý střih zalichotí každému typu postavy. Zafouká-li slabý vánek, rozevlátá sukně kolem jenom podtrhne váš půvab.

Něžná krajka z vás vykouzlí vílu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajka představuje materiál, jehož obliba poslední dobou stále roste. A nelze se ani ničemu divit. Vždyť v čem, milé dámy, lze vypadat křehčeji a smyslněji než právě v krajce? Uznejte, kdo z vás se jednou za čas nechce proměnit v éterickou bytost, jejímuž kouzlu podlehne nejeden muž? Vězte, že v tomto bílém tričku s krajkou v horní části na vás spočine spousta užaslých pohledů.

Další články

Načítám