Hlavní obsah
Článek

Tereza Chlebovská (33) neprožívá zrovna příjemné dny. Modelku a sportovní reportérku zradilo zdraví a ve velkém ohrožení byla také její krása, díky níž se stala v roce 2012 Českou Miss.

Chlebovské se dostal do oka zánět, který se nedal řešit žádným jiným způsobem než operací. Chirurgický zákrok podstoupila kráska dnes ráno v nemocnici v rodném Krnově. „V oku se mi objevil zánět, který bylo nutné vyříznout. Teď nebudu pár dní vidět," svěřila se Super.cz Tereza.

Pohled na zuboženou modelku s páskou přes oko svírá srdce, celá situace je prý ale méně dramatická, než jak to vypadá. „Měla jsem velmi šikovného pana doktora, který mi všechno důkladně vysvětlil a postaral se o mě natolik, že by mělo být vše v nejlepším pořádku," říká Terka. Chůze se zalepeným okem modelce ale zatím dělá problémy. „Je pravda, že při cestě z nemocnice jsem zápasila sama se sebou na chodníku, kdy jsem na poslední chvíli zaregistrovala sloup," směje se Terka.

Zrak není to jediné, co u Chlebovské nefunguje na sto procent. Aby toho nebylo málo, tak si ji vzali do parády i na stomatologii. „Byla jsem dvě hodiny na křesle u paní zubařky, tak toho taky moc nenamluvím," krčí rameny Tereza Chlebovská.

Reklama

Další články

Načítám