Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, nejmenší český herec Roman Skamene chce podat žalobu na Ivana Jonáka, vraha, který byl nedávno propuštěn na svobodu. Ten o něm a jeho ženě totiž prohlásil, že jsou zloději a že ho okradli. Oba výtečníci se nyní potkali na premiéře filmu Bony a klid 2, v němž Roman Skamene (69) hraje hlavní roli. Místo snahy o usmíření padala sprostá slova a výhrůžky!

„Teď jsem ho poslal do p****e. Říkal, že bychom se měli usmířit. S nikým se nebudu usmiřovat, dokud se mi veřejně neomluví. Pomluvy, že jsem ho okradl a ukradl jsem mu kuchyň, musí odvolat,“ zlobí se Skamene.

„Nechtěl jsem se usmířit. Kancelář jeho manželky mě okradla a podvedla. Chtěl jsem mu podat ruku a smazat to a popřát k úspěchu. Nejsem ale asi pro zloděje dost dobrý. Co k tomu mám říct?“ diví se Jonák.

Případného soudu se nebojí. „Existují i právníci, které tito výtečníci Skamene a další okradli. Slibují mi plné svědectví. Takže až mě bude žalovat, tak se na to těším. Bude to zajímavý,“ dodal majitel kdysi slavného podniku Discoland, kterého před lety zavřeli kvůli objednávce nájemné vraždy jeho manželky.

Reklama

Další články

Načítám