Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bylo až vtipné pozorovat, jak téměř dvoumetrová a nepřehlédnutelnými šestkami vytuněná hvězdička modelingu Julie Zugarová (37) způsobuje na premiéře filmu Bony a klid 2 kalamitu. Když kolem ní proudily davy, nešlo si nevšimnout, že snad všichni do jednoho, včetně hvězdných hostů, dámy nevyjímaje, se nezapomněli podívat dívce do přetékajícího výstřihu. A i režisér filmu Vít Olmer potěšil své stárnoucí oko, a stejně jako ostatní pak měl problém udržet rovnováhu bez klopýtnutí.

Julie zkrátka na premiéře způsobila rozruch. A to si přitom už dává majzla, aby na své vnady tolik neupozorňovala. „Trochu jsem se v tomhle ohledu stáhla do pozadí. Třeba i o tom, že bych si prsa nechala ještě víc zvětšit, jsem mluvívala jen v legraci. Nechci, vyhovují mi taková, jaká jsou. A snad jsem nebudila takovou pozornost. Při promítání v sále jsem si přes ně přehodila sako,“ řekla Super.cz Julie.

Ta v Bony a klid 2 hraje prachatou těhotnou dámu, v soukromí ale dítě rozhodně nečeká. I když by prý bylo s kým. „Někoho mám, ale nechci o něm mluvit. Je to normální kluk,“ dodala záhadně s tím, že herectví se teď věnovat nehodlá a snaží se studovat školu.

Reklama

Další články

Načítám