Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po úspěchu zpočátku vysmívané obálky amerického Vogue, na níž se společně objevili snoubenci Kim Kardashian (43) a Kanye West (46) ve svatebním, se magazín přezdívaný módní bible rozhodl pokračovat v obdobně laděných titulních stranách. Jeho španělské mutaci se podařilo přemluvit ke spolupráci další slavný pár - portugalského fotbalistu Cristiana Ronalda (39) s ruskou modelkou Irinou Shayk (28).

Hvězdnou dvojici pochopitelně nefotil žádný ‚no name‘, a tak tvůrcem černobílé série snímků, která se objeví i uvnitř červnového čísla, nemůže být nikdo méně slavný než Mario Testino. Posilu týmu Real Madrid svlékl dokonce donaha, přičemž jeho dlouholetá partnerka v bílém chytře zakrývá bokem jeho chloubu.

Není pochyb, že i tato obálka bude slavit úspěch. Dočkáme se časem například i podobného počinu u Davida a Victorie Beckhamových či nedostižné ‚Brangeliny‘?

Reklama

Další články

Načítám