Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme rappera a lídra kapely Gipsy.cz Radka Bangu potkali, překvapilo nás, jak se ocitl právě na křtu nové desky zpěvačky Hany Zagorové (†75). "Ví to o mně málokdo, ale já jsem spíš skladatel než interpret," prozradil Radek.

"Psal jsem dvě písničky pro Lucii Bílou (58) na album Modi, psal jsem i pro Karla Gotta (†80). A pokud jde o píseň pro Hanu Zagorovou, která se stala i singlem, tak jsem si poté, co jsem ji napsal, byl jistý, že by ji měla zpívat ona. Proběhl jeden telefonát a bylo to," usmíval se spokojeně.

Spokojený je též v osobním životě s manželkou Veronikou, která je i jeho manažerkou a stará se o něj po všech stránkách. "Zároveň dobře ví, že nad sebou potřebuju bič, abych něco dělal, a přesně odhadne, kdy by na mne měla šlápnout. Stačí jediný pohled, který od ní nemám rád. Fyzické tresty zatím nejsou nutné," smál se.

Kromě psaní a zpívání se zpěvák věnuje studiu střední školy, dokončuje třetí ročník. "Myslel jsem, že to na závěrečném vysvědčení dotáhnu na samé jedničky, ale kvůli přísnému profesorovi budu mít jednu trojku z ekonomie," přiznal.

Reklama

Další články

Načítám