Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Marie Pojkarová (68), internetová pěvecká hvězda, která nedávno rozpoutala skandál se svým podivným klipem s Bohušem Matušem, se asi v nějaké záchvatu bláznivosti rozhodla překročit svůj vlastní stín. Jestli někdo čekal, že po love songu Láska je nádherná nemůže udělat nic méně normálního, přepočítal se. Nechala se natočit při veřejné produkci své nesmrtelné hitovky Pejskové se koušou. Na hlavě měla nejdřív kočičí, pak ale i prasečí hlavu se zaseknutým sekáčkem a zdatně jí sekundovaly dvě přiopilé kamarádky, které si s vlčími maskami na hlavách agresivně okusovaly těla. Podívejte se na video!

Pamatujete na původní klip písničky Pejskové se koušou, který odstartoval závratnou kariéru Marie? Šlo o decentní hraní si s malými čoklíky, které však už dneska není moc akční. A Pojkarová si proto dala záležet na tom, aby samu sebe překonala. Chocholoušek by byl asi spokojený.

„To mám novou choreografii, co? Prasečí hlavu i ty vlčí jsem sehnala v obchodě s ptákovinami. Mám už ale i různé paruky, šílené brýle a podobně,“ chlubí se zpěvačka, která možná právem dostala přízvisko nejdivnější.

Klidně by zaprodala duši ďáblu, jen aby své fanoušky pobavila. Za jakou ale cenu? „Pláče už bylo na světě dost. Smutku je hrozně moc, takže se nedivte, že chci, aby se lidi bavili, byli veselí a smáli se. Musíme dělat všechno pro to, aby byla legrace a sranda,“ myslí si.

Každý měsíc pořádá párty pro své fandy, při nichž dělá další podobné vylomeniny. „Přitvrdíme! Pořídila jsem si oblek pejska, vypadám v tom jako obří chlupatá koule s ušima. Dám si k tomu prasečí hlavu a bude to dokonalé,“ směje se Pojkarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám