Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není úplně složité Anetu Vignerovou (36) načapat ve společnosti v dobré náladě lehce posilněnou alkoholem. V pondělí jsme ji ale přistihli nejen se skleničkou jejího oblíbeného šampaňského, ale objevoval se vedle ní tácek s podezřelým bílým práškem.

Nelekejte se, nejkrásnější Češka roku 2009 se nedala na tvrdé drogy. Ve skutečnosti Aneta Vignerová společně s Miss Slovensko 2013 Karolínou Chomistekovou fotila promo fotky nové módní řady návrháře Michaela Kováčika. Ten záměrně stylizoval královny krásy do rolí zhýralých dívek, které se právě vrátily z večírku a v řádění pokračují. „Byla to vize Michala, kterou respektuji. Šla jsem do toho se vším, a to jsem říkala i mámě, která pracuje ve škole, ať se neleká. Věděly jsme, jakou máme vizi, já samozřejmě nejsem abstinent, ale zároveň odsuzuji určité věci," říká Aneta a vše uvádí na pravou míru: „Drogu jsem nikdy nezkusila a ani po tom netoužím. Tohle jde úplně mimo mě a v mojí společnosti se to neobjevuje."

Aneta, která s Kováčikem spolupracuje už nějaký ten pátek, byla dopředu seznámená, co ji na focení čeká, slovenská Miss Karolína Chomisteková byla ale lehce v šoku, když zjistila, co bude muset zahrát. „Vážně, kde je Michal? Něco takového mi nebylo řečené. Ale myslím si, že pokud se jedná o práci a je to z profesionálního hlediska, tak proč ne," projevila nakonec svůj profesionální přístup Karolína.

Reklama

Další články

Načítám