Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Opravdu nechutné divadlo Josefa Rychtáře (65), který se neváhal vyfotit v objetí s urnou své ženy Ivety Bartošové (†48), za což ho samozřejmě okamžitě odsoudila i matka zpěvačky, zvedlo ze židle snad všechny, kteří truchlí po zesnulé pěnici. Podivně chovající se vdovec se dočkal všeobecného odsouzení, on však opět ukazuje na jiné a poučuje. Co Super.cz v souvislosti s fotkou slíbil?

„Duševní mrzák bez kousku cti,“ napsal našemu redaktorovi. Nejdřív jsme se domnívali, že mu někdo ukradl mobil a napsal nám svůj názor na manžela Ivety, pak nám ale došlo, že tak reaguje na článek, který ho za pózování s urnou odsoudil.

Rychtáře jsme se v reakci na to zeptali, co v jeho režii můžeme čekat příště. Nebude snad spolu se svým dvorním fotografem prodávat záběry přímo z místa nehody Ivety? Nebo se nechá natočit při tom, jak se laská s popelem? Nebylo by se ostatně už ani čemu divit.

„Nic jsem neprodal a neprodám, to si pamatujte,“ odpověděl. Kdo ví, jestli na podobné praktiky nemá svého mladšího syna Jana. Ten totiž dlouhodobě pořizoval nahrávky Ivety a vyhrožoval, že je zveřejní. Divili bychom se, kdyby uvažoval, že tak učiní zadarmo…

Reklama

Další články

Načítám