Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reálu je mu sice padesát, ale tipovali byste mu možná i třicet. Filmoví maskéři z něj přitom dokázali udělat téměř důchodce, a to ještě dost úlisného. Podívejte, jakou podobu na sebe převezme v novém filmu Black Mass Johnny Depp, jenž proslul jako pirát Jack Sparrow či Střihoruký Edward.

Na natáčení přijela za Johnnym do Bostonu i jeho osmadvacetiletá snoubenka Amber Heart, které vůbec nevadilo, že líbá ulízaného staříka s ustupujícím čelem. Vždyť starší muži jí evidentně imponují... Zamilované hrdličky využily každou volnou chvilku mezi jednotlivými scénami, zalezly si za plot a tam se dlouze líbaly a objímaly. Johnny se pak na place usmíval jako měsíček na hnoji.

A koho vlastně Depp v novém snímku Scotta Coopera ztvární? Jamese Bulgera, dnes čtyřiaosmdesátiletého několikanásobného vraha, který patřil 12 let mezi deset nejhledanějších zločinců FBI.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám