Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půl roku po rozchodu s přítelem Karlem je modelka Michaela Štoudková (38) stále ještě volná. "Nikoho nehledám, čekám, zda někde nepřeskočí jiskra. Když to přijde, tak to přijde," prohlašuje Míša s tím, že žádné zvláštní požadavky na partnera nemá, takže šanci má leckdo.

"Prince, který by mne oblékal, živil, ubytoval a věnoval mi auto, nepotřebuju. Šatů, bot a kabelek mám dost díky práci módní bloggerky. Mám i svůj byt a malé bílé pomalované autíčko, které mi úplně stačí, a mám ho ráda," tvrdí.

"Nemám ani žádný typ, musí z něj něco vyzařovat a hlavně se s ním nesmím nudit. Musím k partnerovi ale také vzhlížet, takže pán, který v uzenářství krájí salámy, by mne asi nezaujal. Ale materiální věci pro mne opravdu podstatné nejsou," ujišťuje.

"Nebudu si hrát na tu nejskromnější, mám třeba hodně ráda cestování, ale dokážu si na něj vydělat sama, a mám i kamarádky, se kterými mohu jet," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám