Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv se modelka Simona Dvořáková (29) v soutěži krásy neprobojovala do vítězné trojice na České Miss, o práci rozhodně nemá nouzi. A to nejen v Čechách. Simona často vyráží za modelingem do zahraničí, kde jsou lukrativnější a samozřejmě i lépe placené zakázky.

Nedávno si ji pro svoji kampaň vybrala německá obuvnická firma, pro kterou Simona nafotila sexy kampaň. Navíc se stala i tváří této značky pro Českou republiku. Přítelkyně syna Mirka Topolánka Tomáše je na fotky náležitě pyšná.

"Jsem z této zakázky nadšená a myslím, že se fotky povedly. Kampaň je provokativní, sexy, ale rozhodně ne vulgární," řekla Super.cz krásná Simona, která stále bojuje s tím, že se o ní mluví především jako o přítelkyni Tomáše Topolánka. "Tady s tím nic neudělám, a v zahraničí to je všem úplně jedno. Tam nikdo neví, kdo Tomáš je, a hlavně to klienty vůbec nezajímá," dodala krásná Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám