Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Josefíková (34) jde z role do role. V současnosti hraje na několika divadelních scénách, v Praze ji můžete vidět v Divadle Rubín, ve Stavovském divadle a v Divadle Bez zábradlí a hraje taky v divadle v Kladně. Herečku neživí pouze prkna, co znamenají svět, ale zlákal ji také televizní seriál. Zatím kupodivu nepodlehla žádnému českému nekonečnému seriálu, ale funguje v zahraniční produkci. „Natáčím druhou sérii seriálu Transporter, kterou dělají Kanaďani a Francouzi. Mám tam hlavní epizodní roli, je to příjemná práce s cizinci.“

Natáčení probíhá v angličtině. „Hraju tam Rusku, a tak jsme museli s mým dialog koučem zvětšovat přízvuk,“ říká Eva. „Všem lidem na place rozumím, a když je potřeba, tak se lámanou angličtinou domluvím. Dialogy se ale den předem bezpečně naučím. Když jsem ale zjistila, jak těžko se dorozumívám, tak jsem se rozhodla pro studium v zahraničí,“ svěřila se herečka se svými plány. Od srpna do září proto Josefíková odjede studovat angličtinu, v hledáčku má Londýn. Aby se mohla plně ponořit do studia cizí řeči, tak ji nebude doprovázet její partner Jiří Mádl (37).

Mádl a Josefíková jsou prý ale na odloučení zvyklí. „Jura stále někam odlítá. S jeho novým filmem Pojedeme k moři jezdí pořád po festivalech,“ prozrazuje Eva a jedním dechem dodává: „Čtyři týdny pro nás nejsou nějaká dlouhá doba. Už jsme bez sebe byli i půl roku a komunikovali jsme jen přes internet. Jirka byl nejdřív v Německu, pak odjel do Ameriky studovat scenáristiku a potom do Říma. Tyhle pobyty si poskládal tak za sebe, že to udělalo půl roku,“ prozrazuje Eva.

Eva a Jirka jsou ve vztahu spokojení. „Zatím jiné závazky ve smyslu zasnoubení neplánujeme, takhle nám to vyhovuje,“ ukončila naše povídání Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám