Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její jméno možná nebudete umět hned zařadit, její tvář si však vybaví diváci Ošklivky Katky, kde hrála recepční Helenu, a možná i Ulice a Ordinace, i tam se mihla. Řeč je o herečce a moderátorce Romaně Goščíkové.

Pracovní náplní Romany je nyní především divadlo, nedávno se také vrátila na televizní obrazovky coby moderátorka nejstarší loterijní hry u nás, takže práce nad hlavu. Proto je nutné plánovat dovolenou dopředu - teď jsou s přítelem ve fázi ladění termínů. Chtěli by toho stihnout víc, jistá je zatím jen jedna lokace - pár by rád strávil několik dnů ve Francii, v malebném údolí řeky Loiry.

„Podle toho, kolik dní v kuse budeme mít, tak daleko se vypravíme. Není úplně jednoduché se zkoordinovat, také kvůli mému moderování losování. Takže červenec a srpen, které mají hlavní šance na delší dovolenou díky divadelním prázdninám, jsou zatím v řešení. Ale vypadá to, že dovolenkový předkrm by mohl vyjít v červnu – týdenní autovýlet po zámcích na Loiře,“ prozradila Romana.

Té cestování autem nevadí (v losovacím pořadu, který Romana moderuje, se teď také bude hrát i o automobil), když to nejsou extrémní vzdálenosti. „Zatím nejdelší trasa byla před pár lety na jachtu do Chorvatska – a tam byla volba auta naprosto jasná – vzhledem k zavazadlům i lokaci,“ dodala Goščíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám