Hlavní obsah
Článek

Když se cvičitelce Hance Kynychové (55) narodil syn Filip, měla hodně hektické období. Tehdy začínala být populární a výchovu musel zvládat více její manžel Jindřich. "Samozřejmě bylo těžké se rozhodnout, zda mám jít pracovat, nebo být s malým Filípkem doma. Ale můj manžel mě podpořil. A to mi hodně pomohlo" svěřila Hana, která krátce po Filipově narození začala pracovat v televizní Snídani.

Na svá šestiletá dvojčata se ale snaží najít času víc. "Tím, že jsou Sofie a Alexandra předškolačky, věnuji se jim teď každou volnou chvíli. Mám svoji práci moc ráda a snažím se jí věnovat, co to jde. Teď ale vím, že přichází období, že musím být máma na sto procent," svěřila nám Hanka, kterou jsme s celou rodinou i s dalšími známými tvářemi potkali na soutěžním odpoledni o historii Prahy 1.

"Zahájili jsme přípravu do školy a nemůžu vše nechat na manželovi. Jediné, co nezvládám, je dělat doprovod na kroužky. Ale přestala jsem si vyčítat, že nemůžu být s dětmi všude. Od toho je moje druhá polovička – manžel Jindřich," dodala v pasáži U Nováků, kde akce probíhala.

Děti samozřejmě vede i ke sporu. "Holky dřív než Filipa, kterému bude v červnu patnáct. Holky chodí na gymnastiku a na atletiku. Každá z nich je jiná. Alexandra je velmi úspěšná ve sportovní gymnastice, ve které bude určitě pokračovat. Sofie bude buď moderní gymnastka, nebo zakotví u koní, které miluje. Taky je velmi nadaná na kreslení," upřesnila Kynychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám