Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Míša Doubravová oslavila v sobotu 23. narozeniny a nadělila si k nim pořádně sexy dárek. Nafotila neuvěřitelně svůdné fotky, které jí udělaly pořádnou radost a ještě větší má určitě její přítel, herec a zpěvák Roman Tomeš.

Míša ukazuje, že umí být sexy vždy a za všech okolností, ať už v roli pohodářky Bětky nebo v soukromí. Zatímco k seriálové postavě Bětce neodmyslitelně patří džíny, tričko a mikina, sama Míša je známá tím, že se ráda hezky obléká a ve společnosti ji jen těžko přehlédnete. A dokazují to i odvážné snímky Lenky Hatašové, které Míša nafotila jen v podprsence s ostny.

Tohle tělíčko už k ulovení bohužel rozhodně není. S Romanem Tomešem chodí už tři roky a společně si pořídili i nové bydlení. A jak Míša přiznala, je její životní láskou. Protože patří ale Roman mezi největší muzikálové krasavce, přiznává, že na něj neuvěřitelně žárlí.

Reklama

Další články

Načítám