Hlavní obsah
Článek

Ve světě spodního prádla se to novinkami jen hemží. Nové barvy, krajky, kombinace materiálů. Kdy jste ale narazila na něco opravdu převratného? Nemůžete si vzpomenout? Představujeme vám podprsenku VENUS 3D SPACER!

Co očekáváte od ideální podprsenky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle provedeného průzkumu oslovené ženy uvedly, že od podprsenky hlavně očekávají pohodlí při nošení. Jako druhé nejdůležitější hledisko uvádí vzhled a třetí v pořadí perfektně vytvarovaný dekolt. Nakonec následoval požadavek dobrého vzhledu pod oblečením - je přeci trapné, když podprsenka proznačuje švy skrz oblečení. Podprsenka VENUS 3D SPACER splňuje všechny nejdůležitější požadavky vyjádřené oslovenými ženami. Ale nejen to. Má i vlastnosti, které ji řadí mezi revoluční výrobky.

Konečně podprsenka, která dýchá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patentované košíčky podprsenky Venus 3D SPACER jsou vyrobeny ze speciálního dvouvrstvého porézního materiálu se vzduchovou mezerou, který je mimořádně lehký a lehce prodyšný. Díky této sendvičové konstrukci dokážou košíčky během nošení dokonale reagovat na změny vaší tělesné teploty a odvádět případnou vlhkost. Proto zůstává podprsenka uvnitř suchá i při vyšší tělesné zátěži či během parných letních dnů. A kromě toho je ještě neuvěřitelně lehká!

Pro prsa všech velikostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato revoluční podprsenka je určena pro každou ženu, která touží po komfortu. Skvělé vlastnosti košíčků SPACER a komfortní široká ramínka ocení všechny ženy. Především však ženy s opravdu velkými ňadry - výhradní prodejce pro Českou republiku Astratex s.r.o. nabízí Venus 3D SPACER v široké škále velikostí. Kateřina S., která podprsenku testovala, nosí velikost 80/D a v testovacím protokolu uvedla: „Konečně se nepotím! Ženy, které mají větší prsa, moc dobře vědí, o čem mluvím...“

Pro každý den, pro každou příležitost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladké košíčky beze švů dokonale splynou s křivkami vašeho těla. Podprsenka se tak skvěle hodí i pod opravdu těsné oblečení či tenká trika. „Testovala jsem SPACER pod přiléhavými triky a halenkami. V popisu podprsenky stálo, že nebude vidět pod oblečením. A to se také stalo, švy opravdu neproznačuje," říká Jana P. Přesvědčte se samy!

Další články

Načítám