Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn legendárního zpěváka Waldemara Matušky (†76) vždy vypadal jako kopie svého slavného otce, který zemřel před pěti lety. Podobu s populárním interpretem hitu Slavíci z Madridu mu dodával zejména typický plnovous.

Tentokrát se ale Waldemar junior oholil a rázem vypadá úplně jinak. A nutno podotknout, že mu to moc sluší a viditelně o několik let omládl. Své půvaby neztratila ani jeho maminka Olga Matušková, která si byla s Waldíkem převzít ocenění na veletrh Svět knihy. Její vzpomínková kniha na manžela Waldemara Matušku se totiž stala nejprodávanější biografií loňského roku.

„Děkuji všem, kdo se na knížce podíleli, děkuji synovi, že skvěle zvládl její grafickou úpravu, a hlavně děkuji tobě Waldo, že jsi byl a já mohla být s tebou,“ s dojetím v hlase a slzou na krajíčku řekla Olga Matušková, která přiznala, že i přes úspěchy s literární činností nadobro skončila.

„Napsali jsme spolu s manželem Waldou dvě knížky a loni vyšla zmíněná biografie Waldemar a Olga, Zákulisí našeho života a tou jsem s literární činností skončila. Definitivně,“ uzavřela Matušková, kterou dojalo, kolik má Waldemar pořád fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám