Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celebrity se pomalu sjíždějí do Francie na festival v Cannes, ale to neznamená, že Los Angeles úplně utichlo. Ve čtvrtek večer se zde konala světová premiéra westernové komedie Všechny cesty vedou do hrobu, kde Charlize Theron ztvárňuje hlavní ženskou roli. Je tak jasné, že si promítání nemohla nechat ujít jak ona, tak její partner Sean Penn.

Slavný páreček na červeném koberci v Regency Village Theatre v Hollywoodu dokonale zazářil. Pozornost si vysloužil i díky nepřehlédnutelnému výškovému rozdílu, který byl umocněn hereččinými lodičkami na podpatcích.

Osmatřicetiletá držitelka Oscara za životopisné drama Zrůda zvolila na šatech moderní krajku, která se vší elegancí odhalovala dost z jejího stále perfektního těla. Její o patnáct let starší doprovod, který si zamiloval jejího adoptivního syna Jacksona a péče o něj se zhostil jako jeho pravý otec, vsadil na klasický černý oblek s tmavomodrou košilí.

Rovněž Penn se může pochlubit cennou soškou od amerických filmových akademiků. Oscary má dokonce dva, a to za hlavní mužský herecký výkon ve snímcích Tajemná řeka a Milk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám