Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začíná pátý měsíc těhotenství a vypadá opravdu hodně spokojeně. Operní diva Andrea Kalivodová se těší na své vytoužené miminko a díky hormonálním změnám se zase pánové mohou těšit pohledem do jejího dekoltu.

"Nohy a zadek mi naštěstí nerostou. Přibírám jen tam, kde bych měla, a stává se ze mne opravdová žena krev a mléko. Nosím teď velikost čtyřicet, a pokud jde o podprsenku, přestává mi stačit déčko," prozradila budoucí maminka.

"Jsem na začátku pátého měsíce, vše jde, jak má být. V druhém trimestru mám spoustu energie, předtím jsem byla pořád unavená, takže když jsme byli s Radkem v Římě, pořád bych nejraději spala místo toho, abych si užívala památky," přiznala zpěvačka.

Se svým novým měnícím se tělem se sžívá velmi dobře. "Vůbec se necítím neohrabaně, teď jsem zpívala čarodějnici v Rusalce a na pódiu se vyřádila. Ještě mne čekají dva koncerty, mám další představení v červnu, dobře se mi pracuje, zpívá a vůbec žije na jevišti," je spokojená Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám