Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soudní spory pro Josefa Rychtáře (65) nejspíš zdaleka nekončí. Na krku má další trestní oznámení. To proti němu vznesl bývalý přítel Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47).

„Po rekonstrukci událostí, které se staly v Itálii dne 12. 7. 2013 a byly podloženy mnohým svědectvím, audiovizuálním záznamem a telefonickými odposlechy, jsem podal na státní zastupitelství trestní oznámení na Josefa Rychtáře a další dvě osoby za pokus o vraždu Ivety Bartošové a na Josefa Rychtáře za vyhrožování. Objevila se rovněž další nová svědectví. Vyhrazuji si právo sdělit podrobnosti až české kriminální policii. Do té doby se nebudu k věci konkrétněji vyjadřovat,“ uvedl dnes Martucci na sociální síti.

Již dnes by se navíc měl u italského soudu řešit další Rychtářův problém - na loňském výletu do Itálie se měl dopustit hned několika trestných činů, když se v létě násilím vloupal do domu Martucciho rodiny.

Reklama

Další články

Načítám