Hlavní obsah
Článek

Spekulace o tom, že by Josef Rychtář (65) mohl alespoň částečně vyhovět požadavkům rodiny zesnulé Ivety Bartošové (†48), která ji na rozdíl od něj znala větší část jejího života, a podělit se s ní o popel zpěvačky, aby mohl být uložen jak v hrobě v Uhříněvsi či v Říčanech, tak v jejím rodném Frenštátu pod Radhoštěm, se začínají ukazovat jako liché. Jak si Super.cz ověřil u zničené maminky Ivety, rodina je zásadně proti tomu!

Pohřeb sice Rychtář zařídil jako neveřejný, ale s "komparzem" z vlastní rodiny, ke které neměla Iveta Bartošová žádný citový vztah, takže šlo skutečně o dožínky v jeho režii, jak se rodina předem obávala. Že by ale předal Ivetinu urnu na Moravu, o tom nechce ani slyšet. Jako by byla Iveta jen jeho.

Možnost, že by se s rodinou o ostatky podělil, maminka zpěvačky jednoznačně odmítá. „Respektujeme Arťu a Ivanu (dvojče Ivety Bartošové – pozn. red.), kteří si to nepřejí. A my s tím souhlasíme,“ napsala v SMS zprávě naší redakci paní Svatava Bartošová, kterou v den pohřbu navíc v televizi nechutně nařkli z toho, že svou dceru neměla ráda, což byla nehorázná lež. Snažila se jí pomoci mnohokrát, Bartošová ji vždy ale odmítla. A když ji přijela navštívit do Prahy, Iveta jí ani neotvírala a nechala ji stát venku.

„Bože, kdy už nám dají klid?“ zoufá si nešťastná žena, která zažila asi to nejhorší, co matku může potkat – přežila své dítě…

Reklama

Další články

Načítám