Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zlomené srdce, nepřízeň osudu a nebo třeba nemoci z kouření. Minerály a kameny v sobě odpradávna měly zvláštní sílu, která dokáže chránit před nejrůznějšími nástrahami života. Ať už je nosíte jako krásný šperk a nebo jsou schovány u vás v kapse, nikdy se od vás neodvrátí a budou stát na vaší straně. Díky jarní akci teď můžete některé z nejdůležitějších ochranných amuletů koupit se slevou až 30 %!

Talisman ve tvaru srdce, který vám pomůže splnit vaše sny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Malé kousky kamenů jsou ideální proto, abyste je nosili s sebou celý den a díky širokému výběru jejich vlastností se hodí jako skvělý a osobní dárek pro někoho blízkého, komu chcete pomoct a dodat energii. Jaspis Picasso je kamenem tvořivosti a pomáhá majiteli v realizaci jeho snů. Umí dodávat dobrou náladu a větší bezstarostnost, která je v dnešním uspěchaném světě tolik ceněná. Můžete ho koupit opracovaný do tvaru srdce za akčních 99 Kč.

Ochranný kámen pro děti, který snižuje horečku a potlačuje bolesti hlavy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lapis lazuli je považován za silný duchovní kámen, který pomáhá při meditacích. Nejen že navozuje vnitřní klid a mír, ale býval v dávných dobách používán jako ochranný kámen pro malé děti, které se díky němu cítily bezpečně. Dokáže odstraňovat stres a taky být velkým pomocníkem při detoxikaci organismu, například při dietě. Koupit ho můžete za akčních 119 Kč.

Šperk z kamene plného krve význačných vládců napraví vaše vztahy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některé kameny je nejlepší nosit přímo na srdci, a proto jsou ideální proto, aby z nich byl vyroben náhrdelník. Rodochrozit byl andskými indiány považován za kouzelný kámen, který obsahuje krev význačných vládců, a díky tomu vládne obrovskou energií. Má moc napravovat zlomená srdce a přitahovat k sobě spřízněné duše. Pokud si ho na sebe vezmete, může vás potkat něco nečekaného a nového, něco výjimečného. Koupit ho teď můžete za akční cenu 199 Kč!

Křišťálové umělecké dílo, které se stane vaším strážným andělem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křišťál je symbolem čistoty a nevinnosti. Současně je považován za jeden z nejsilnějších léčivých a ochranných kamenů. Pokud si přestavíme zpodobnění ochrany, napadne nás anděl. Proto je logické, že se tyto dva symboly ochrany spojily dohromady v křišťálového anděla, který se vejde akorát tak do dlaně a bude střežit vaše bezpečí, ale taky léčit všechny nemoci a harmonizovat vaši mysl. Toto malé umělecké dílo koupíte s jarní slevou za 269 Kč.

Zlepšit imunitu a chránit tělo před škodlivými vlivy umí obrázkový kámen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen že přináší klid a oporu ve stresu, ale je taky kamenem, který chrání před fyzickým poškozením vašeho těla. Řeč je o krásném obrázkovém jaspisu, který mimo jiné pomáhá i těm, kteří se rozhodli přestat s kouřením a je to pro ně příliš těžké. Je schopen navodit soustředění i bez toho, aby si dotyčný musel dát cigaretu. Ve formě dokonalé koule, která se skvěle drží v ruce, ho můžete koupit za 69 Kč.

Další články

Načítám