Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestli je pravda, co se k nám doneslo, a my svým vždy mimořádně spolehlivým zdrojům z okolí Josefa Rychtáře (65) věříme skoro víc než tomu, že děti nosí čáp a dárky Ježíšek, jde o do nebe volající případ ztráty soudnosti. Naše sojka práskačka v souvislosti s tím, že vdovec po Ivetě Bartošové (†48) přemýšlel, že ostatky zpěvačky uloží do hrobu exmanželky, připomněla jen pár měsíců starou událost. „Rychtář chtěl vysypat urny rodičů Dariny na smetiště!“ tvrdí.

Vše se odehrálo v době kolem Dušiček a podle našich zpráv šlo o to, že Rychtářova exmanželka Darina Nová (66) nějak nechtěla jít na ruku bývalému muži v tom, že by šli spolu uctít památku jejích zesnulých příbuzných. „Naštval se a vyhrožoval, že se jí pomstí tím, že je nechá vyhrabat a jejich popel vysype. Nová sice tušila, že je to asi jen jeden z jeho záchvatů agrese a že ho to přejde, ale nechtěla nic riskovat a urny s popelem radši sama nechala z hrobového místa vyjmout a uložila je na bezpečném místě, aby její bývalý muž nemohl zneuctít jejich památku,“ dozvěděli jsme se.

Sám Rychtář, jak jsme již uvedli, žije v představě, že hrob mu patří, což se ale po nahlédnutí do říčanských hřbitovních zápisů ukazuje jako nepravda. Náhrobek nechal vyrobit na své náklady, avšak hrob sám o sobě patří jeho bývalé ženě.

Rychtář prý od původní myšlenky ustoupil a urnu s Ivetou Bartošovou přechovává v jejím domě. Do doby, než se rozhodne, jak s ní ve finále naloží…

Reklama

Další články

Načítám