Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) se během včerejšího udílení Cen Anděl postaral o nejzábavnější momenty večera. Jak jsme vás již informovali, moderátor předával cenu objev roku zpěvačce Lenny převlečený za letošní vítězku Eurovize Conchitu Wurst, přičemž si vtipně změnil příjmení na Buřt.

Svou proměnu v aktuálně nejslavnějšího transvestitu rozhodně nepodcenil. Součástí jeho kostýmu byl dokonalý make-up, zvýrazněný plnovous a skvěle padnoucí paruka. Leošův stylista Filip pro něj ten večer připravil šaty z poslední kolekce francouzského módního domu Lanvin, jejichž cena přesahuje sedmdesát tisíc korun. Aby byl dojem co nejdokonalejší, tak stylista Mareše vyzbrojil hodnotnými doplňky a střevíčky Christian Louboutin v hodnotě osmnáct tisíc.

Na celé věci je vtipné i to, že právě tyto ikonické střevíce, které Leoš familiárně přezdívá „Labutě“, pořizuje svým partnerkám. Nyní si jedny mohl zkusit sám. Chůze na 18centimetrových podpatcích sice nebyla úplně dokonalá, přestože třeba už hodně trénoval na moderování Miss Slovensko, i tak je ale třeba jeho výkon ocenit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám