Hlavní obsah
Článek

Vypadat jako obří krabice od dortu není zrovna ideální, ovšem zpěvačka Ewa Farna (30) to dokázala a na předávání Cen Anděl byla skutečně obrovská. A sama si to uvědomovala. V bílých šatech a saku sice vyniklo její opálení, ale také kila.

"Že vylezlo opálení, je super, ale ty jiné věci ne. Když si vezmete tak velké sako, jako mám já, nemůžete vypadat hubeně. Ale ani kdybych si vzala černé, tak to ze mne hubenou holku neudělá, takové šaty neexistují," připustila sebekriticky Ewa.

"Že si mám vzít něco světlého, abych vynikla při vystoupení, když mám za sebou tmavé pozadí, jsem dostala zadáno, no tak jsem se tak oblékla. Ale já už tak dva roky vypadám stejně, nemá smysl si na nic hrát, prostě jsem taková. Třeba za rok budu vypadat jinak, kdo ví," krčila rameny sympatická zpěvačka.

Zajímalo nás, jak to má Ewa s hubnutím a přibíráním a zda se na tom podílí stres. "Každý to má jinak, někdo při stresu nejí, někdo naopak nemá potřebu jíst, když je šťastný. Ale já jím pořád. Zajídala jsem stres, když jsem se učila na maturitu, a vůbec moje práce je hodně o stresu a já jsem toho výborným příkladem," smála se.

Pokud jde o pracovní stránku, má toho Ewa před sebou opravdu hodně, tak snad bude krotit svoji chuť k jídlu, abychom ji příště vůbec poznali. "Na Andělech jsem prezentovala nový singl, dělá se deska, točím klip, v Polsku jsem porotkyní X Factoru a v létě mne čeká turné v Polsku i v Česku," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám