Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne zlý ďábel jako Yoko Ono, ale jako anděl. Tak doprovázela Tatiana Vilhelmová (45) svého partnera, zpěváka Vojtu Dyka, (38) na předávání cen Anděl. V bílých mini šatečkách a kabátku od návrhářky Gábiny Páralové vypadala opravdu jako nevinnost sama a nikoliv jako femme fatale, kvůli níž skončila svou činnost kapela NightWork.

Ostatní dámy před Tatianou mohly blednout závistí, ať už se snažily přijít v co nejnápaditějších outfitech. Ostatně stejně většinou vsadily na černou barvu. Eva Čížkovská rok před svou padesátkou dala na odiv své vnady v dekoltu své dvorní návrhářky Terezy Sabáčkové.

Temnou černou zvolila i zpěvačka Debbi. Právě ona by si po letech, kdy jí média vytýkala baculatost, mohla dovolit něco pestřejšího. „Mám týden před maturitou, takže během učení nemám ani čas ani chuť cokoliv jíst,“ přiznala Super.cz.

Jednu z výraznějších toalet zvolila Markéta Konvičková. „Představuji novou kolekci svého návrháře a jsem ráda, že si můžu dovolit odhalit nejen stehno, ale i bříško,“ řekla nám zpěvačka. Její manažer zažertoval, že pokud jde o dekor Markétiných šatů, nejsou to sluníčka, ale měsíčky, které mají pány upozornit na její indispozici.

Reklama

Další články

Načítám