Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro George Clooneyho (62) byla nejspíš jen další v řadě, ale milionář Jared Pobre měl jasno po pár týdnech, že si Stacy Keibler nechce nechat pláchnout. Po pár měsících randění ji požádal o ruku a letos začátkem března ji pojal za svou manželku. Kromě nehynoucí lásky tu byl ale i další důvod, proč přistoupit k vážnému životnímu kroku tak brzy - z dvojice se stanou rodiče. Jasný důkaz Stacy zveřejnila symbolicky v neděli na Den matek.

„Nemohu se dočkat, až na příští Den matek budu v náručí držet svého malého andílka...,“ napsala herečka a bývalá zápasnice Keibler, jež vedle hollywoodského donchuána strávila dva roky, ale během té doby se jí nepodařilo vymámit z něj ani žádost o ruku.

Tou dobou ještě Clooney určitě netušil, že za pár měsíců potká ženu, která mu otočí zásadovost naruby, a už po pár měsících jí bude navlékat na prst zásnubní prsten. Okouzlující právnička s libanonskými předky Amal Alamuddin to ale dokázala...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám